https://smyrnakisblog.gr/fbq('track', 'Contact');fbq('track', 'ViewContent');
SmyrnakisBlog.gr
Men’s LifeStyle

Men’s LifeStyle

Από τις πιο γνωστές θεματολογίες blog είναι τα: ταξίδια, μόδα, μαμάδες, φαγητά, αυτοκίνητα κ.α. Εγώ δυστυχώς δε μπορώ να φτιάξω τη δομή ενός τέτοιου blog, γιατί δεν έχω παιδιά, 🙂 ή το πάθος που απαιτείτε για τις υπόλοιπες κατηγορίες, έτσι ώστε να κάνω κάτι μονοθεματικό. Οπότε αποφάσισα να φτιάξω κάτι που να παρουσιάζει ένα σύνολο από τα δικά μου ενδιαφέροντα και το δικό μου τρόπο λειτουργίας.

Όπως προϊδεάζει ο τίτλος “Men’s LifeStyle” και σε διευκρίνηση της θεματολογίας, ο τρόπος ζωής και το Styiling, θα άφορα κυρίως άνδρες, αφού ανήκω σε αυτό το φύλο. Αν έχετε ενδιαφέροντα όπως το ποδήλατο, τη φωτογραφία, styling, βόλτες, αποδράσεις, έρευνες, χιούμορ, ταξίδια, εύκολο φαγητό, τότε κάντε follow στο Blog. Δεν θα σας σπαμάρω.

Τώρα αν είστε γυναίκα, τότε θα μπορέσετε να κατανοήσετε πως σκέφτεται ένας άντρας, τι θα του άρεσε να του χαρίσετε για δώρο, ή αν ντύνεται σωστά. Βέβαια το Blog δεν είναι καφενείο του χωριού. Ναι, κι εσείς οι γυναίκες μπορείτε να έχετε πρόσβαση. Οι στήλες έμπνευσης, συμβουλές, καριέρα, έχουν περιεχόμενο που μπορεί να έχει ενδιαφέρον και για εσάς.

Λίγα λόγια για τις στήλες

  • Ιδέες για δράση: Ευελπιστώ να πάρετε ιδέες για να γεμίσετε τη καθημερινότητα σας.
  • Καριέρα: Θα διαβάσετε άρθρα που θα σας βοηθήσουν κατά την αναζήτηση εργασίας, καθώς και για την εξέλιξη στον επαγγελματικό σας χώρο.
  • Εκδρομές: Σε αυτή τη στήλη θα σας παρουσιάζω τις εκδρομικές μου εμπειρίες. Που ξέρετε? ίσως εδώ βρείτε τον επόμενο σας προορισμό.
  • To Style θα είναι καθαρά για τον άνδρα. Εκτός από την ένδυση, η στήλη αυτή θα αφορά με την ευρύτερη έννοια τη ανδρική περιποίηση και ομορφιά.
  • Τα φαγητά που θα σας προτείνω θα ετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα. Δεν είμαι άλλωστε ΣΕΦ για να σας προτείνω κάτι γκουρμέ.
  • Συμβουλές: σε θέματα ψυχικής υγείας, καριέρας, και εμφάνισης.
  • Τι ζητάει μια γυναίκα, θα βρείτε κανόνες συμπεριφοράς ενός άνδρα απέναντι σε μια γυναίκα.
  • Δώρο: ιδέες για δώρα προς άντρα η γυναίκα.
  • Blog, η κλασική μορφή από το νεότερο άρθρο στο παλαιότερο. Εδώ θα βρείτε και άρθρα τα οποία δε θα τα διαβάσετε σε κάποια στήλη. Τέτοια άρθρα σηνύθως περιλαμβάνουν την άποψη μου πάνω στην επικαιρότητα.

Ο Σκοπός μου

Σκοπός μου είναι η έμπνευση και παρακίνηση στην βελτίωση της καθημερινότητας μας, μέσα από μικροπράγματα που μπορεί ο καθένας να εντάξει μέσα σε αυτή. Πράγματα δηλαδή που συνήθως αγνοούμε η δεν τους δίνουμε τη σημασία που πρέπει.

Θα προσπαθήσω να σας δώσω ιδέες μέσα από τα δικά μου ενδιαφέροντα και προσπάθειες που κάνω για να βελτιώσω το επίπεδο της καθημερινότητας μου. Ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε κι εσείς. Σίγουρα δε θα σας αρέσουν όλες, αλλά ίσως κάποιες σας κερδίσουν. Επίσης μπορείτε να μου στείλετε κι εσείς τα δικά σας ενδιαφέροντα, να τα προτείνω στους φίλους μας, δημιουργώντας έτσι μία ψηφιακή κοινότητα.

Μη φοβάστε να δοκιμάσετε, μη φοβάστε να αποτύχετε, να φοβάστε αν μείνετε στάσιμοι… Κάντε το, άλλωστε έχετε ίσες πιθανότητες στο αποτέλεσμα

50 – 50 να πετύχετε η να αποτύχετε,
50 – 50 να σας αρέσει η να μη σας αρέσει η αλλαγή
50 – 50 να μετανιώσετε η όχι για τη κίνηση σας.

Κάντε κάτι, οτιδήποτε, αλλά κάντε το. Ο άνθρωπος πρέπει να εξελίσσετε συνεχώς σε όλα τα επίπεδα, είτε αφορά τις γνώσεις του, τα συναισθήματα, την εργασία, την κουλτούρα του κλπ…

Ψηφιακή κοινότητα

Στα πλαίσια της διαδραστικότητας, καλώ όλους τους αναγνώστες του “menslifestyle.blog”, να εκφράσετε τα δικά σας διαφέροντα και ανησυχίες. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας, τα σχόλια, ή τα κοινωνικά δίκτυα. Με αυτό το τρόπο θα δημιουργηθεί μια ψηφιακή κοινότητα ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα.

Τα προσωπικά μηνύματα θα δημοσιευτούν έπειτα από την έγκριση σας. Η ανταλλαγή γνώμης, σκέψεων και ιδεών είναι αυτή που θα ορίσει το Blog πετυχημένο. Στείλτε μου μήνυμα αν έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα, μπορούμε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για διάφορα θέματα που μας προβληματίζουν. Αν πάλι έχετε διαφορετικά ενδιαφέροντα, στείλτε μου έτσι ώστε να εμπνεύσετε εσείς έμενα…

Στείλτε μου τη γνώμη και τα σχόλια σας

Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Φιλικά Μάρκος

Ποιος είμαι εγώ