ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΜΟΥ

Ονομάζομαι Μάρκος Σμυρνάκης, εργάζομαι ως Digital Strategist και ως εκπαιδευτής Ενηλίκων.

Το πάθος μου, η καθημερινή μου ενασχόληση με το αντικείμενο στην πράξη, καθώς και η συνεχής παρουσία μου στον κόσμο της εκπαίδευσης ενηλίκων, εξασφαλίζουν τη δημιουργία σύγχρονων εκπαιδευτικών σεμιναρίων γύρο από τον ψηφιακό κόσμο του Marketing, τα οποία περιλαμβάνουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Τα βασικότερα εργαλεία όπου χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα μου για την επίτευξη των στόχων μου, στην εργασία μου ως Digital Strategist είναι: Google ADs (AdWards), Analytics, YouTube, Facebook, Instagram, Igtv, Twitter, LinkedIn.

Η ιδιαιτερότητα στη δουειά μου είναι ότι η γνώση δεν σταματάει ποτέ!!! Συνεχώς ανανεώνω τις γνώσεις μου παράλληλα με την εξέλιξη όλων των παραπάνω εργαλείων, καθώς πρέπει να προσαρμόζομαι στις απαιτήσεις του σύγχρονου ψηφιακού κόσμου για να γίναομαι ανταγωνιστικός στην παγκόσμια αγορά. Πως; με συνεχής ενημέρωση όλων των νέων εργαείων, εφαρμογών και τάσεων που υπάρχουν στην αγορά.

Η εκπαίδευση για εμένα τον ίδιο, ως εκπαιδευτή, αλλά και για κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να ασχοληθεί με το ψηφιακό Marketing είναι μια διαδικασία που δεν έχει τελειωμό. Η τεχνολογία, τα ψηφιακά εργαλεία, αλλά και οι τάσεις στην ψηφιακή αγορά μεταβάλλονται συνεχώς.

και παρακάτω θα δείτε κάποιες από τις υπηρεσίες που μπορώ να σας παρέχω.

Η επαγγελματική μου εμπειρία προέρχεται από διαφορετικούς χώρους και θέσεις, με αποτέλεσμα να μπορώ να προσαρμοστώ στην ποικιλομορφία των διαφορετικών αντικειμένων ανά περίπτωση. Ξεκίνησα ως Social Media & Brand Manager στο χώρο του τουρισμού, ενώ στη συνέχεια εξειδικεύτηκα σε branding και πώληση μέσω διαδικτύου σε τοπικά καταστήματα.
Σήμερα εργάζομαι ως Digital Media Strategist σε τοπικό όμιλο, τον οποίο κατάφερα μέσα από τον στρατηγικό μου σχεδιασμό, να διακριθεί στα πανελλήνια DIGITAL Βραβεία «DIME2018».